lauantai 3. tammikuuta 2015

Rakenneultra rv 19+4




Eilen se oli, kauan odotettu rakenneultra!! :) Pikkuinen prinssi siellä näkyi terveenä ja tomerana. Kaikki oli juuri niinkuin pitikin, eikä sukupuolesta jäänyt kyllä mitään epäselvyyttä, niin hyvin esitteli vehkeitään. Poika painoi jo 330 grammaa. 





Katselimme vauvaa 4D:nä monitorista, se oli ehkä yksi elämäni jännittävimmistä hetkistä; nähdä oma vauva moniulotteisena näytöltä. Kasvonpiirteet erottuivat selvästi. Sain myös yhden kuvan mukaan, sittenkun lopulta pikkukaveri suostui ottamaan kädet pois kasvojen edestä ja kääntämään hieman päätään kameraanpäin. Aika huono kuva tuli mukaan, mutta kyllä siinä tärkeimmät näkyy (suu, silmät ja nenänpää<3)


Potkut tuntuvat nyt todella hyvin ja selvinä. Välillä tuntuu kuin potku tai nyrkinisku napsahtaisi hermoon tai johonkin, aivankuin sähköisku menisi sisälläni. Ei mikään maailman kivoin tunne, mutta kaiken kestän mitä raskaus tuo tullessaan. Sinällään jännä kuinka selvästi tunnen liikkeet, ja kuinka varhaisessa vaiheessa ne alkoivat tuntua, koska istukka sijaitsee aivan kohdun etuosassa.




Heti ultran jälkeen painelimme äitini, tätini ja mummini kanssa kaupungille shoppailemaan. Oli ihan huippua päästä ostelemaan vaatteita pojan väreissä. Ei tarvinnut etsiä beigejä ja vaaleita nallekuvioisia ja neutraaleja vaatteita niinkuin aiemmin. 

Unohdin kirjoittaa joulun jälkeen päivitystä, mutta tässäpä samassa voi mainita, että olin ollut viime vuonna TODELLA kiltti! Sain kauhean kasan lahjoja! ^^ Vauvakin oli ollut kiltti, vaikkei ole vielä syntynytkään. Osa lahjoista oli yhteisiä mm. lahjakortti H&M:lle ja lastentarvikeliikkeeseen.  Yhdestä paketista löytyi meksikolainen musiikkibola. Siinä on ihanaakin ihanempi helinä ja se laitetaan mahan päälle roikkumaan paidan alle, kuten mikä tahansa kaulakoru. Bolan helinän sanotaan rauhoittavan rauhatonta sikiötä. Syntymän jälkeen bolaa voidaan sitten käyttää esim rauhoittamaan ruokailuhetki, koska vauva on tottunut tuttuun helinään ja rauhoittunut sen ansiosta jo aiemmin. :) 




Tuleva isomummi oli innostunut neulomaan! <3



Ja vielä vähän masupäivitystä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti