perjantai 5. joulukuuta 2014

Tuleva potkunyrkkeilijä




Hassua kuinka niin pieni olento vatsassani voi pitääkkään näin riehakkaat jumppatunnit. Vauvan paino on nyt noin 100g ja pituus 12cm. Pikkuinen on kännykkäni kokoinen, mutta liikkeet tuntuvat aivat uskomattoman selvästi. Jos hän perii sekä isän, että äidin vilkkauden niin ymmärrän kyllä täysin kuinka saa jo noin pienenä pidettyä tuollaista elämää. :D Nyt viikkoja siis kasassa 15+4.

Ostin AngelSounds kotidopplerin ja olen pari kertaa kuunnellut vauvan sydänääniä sillä. Eilen illalla ei ollut vaikea paikantaa mihin kohti anturin laittaa, tiesi kyllä tasantarkasti missä kohdassa vauvalla on jumpat käynnissä. Oli vain todella vaikea kuunnella kun ei millään meinannut pysyä paikoillaan. 







Maha on taas paisunut ja talvitakki ei meinaa kunnolla mahtua kiinni. Onneksi sain uusia isompia takkeja niin tarkenee talven yli kulkea ulkona. Painoni ei millään halua lähteä nousemaan, se ei ole missään vaiheessa raskautta vielä noussut, vain laskenut. Viimeneuvolasn jälkeenkin on tippunut paino, vaikka olen syönyt kuin hevonen. Jos ei pikkuhiljaa ala nousemaan niin täytyy ruveta selvittämään syytä..



Minulla alkaa olemaan jo kaikki vauvatavarat kasassa, lukuunottamatta vaatteita ja kaikkea muuta pientä esim tuttipulloja, tutteja, vaippoja yms. Vaunut ovat jo isäni luona odottamassa, lämpimässä varastossa. Ne ovat hyväkuntoiset Ora taigan yhdistelmävaunut. Sänky, sitteri, turvaistuin ja muut isot tavarat tulevat tädiltäni. Ihana kun ei tarvitse stressata niiden hommaamista! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti