maanantai 24. marraskuuta 2014

Rv 14+0


Hurjaa kuinka nopeasti aika kulkee, vastahan menin varhaisultraan jännittyneenä ja pelonsekaisin tuntein. Nyt takana on np-ultra ja torstaina on jo kolmas neuvolakäynti. Kohta, ihan huomaamatta ollaankin ja puolessa välissä. Jännitys ja pelko ovat muuttuneet iloksi ja onnellisuuden tunteeksi. Nyt kun raskaus ei ole enää mikään salaisuus, niin elämä on huomattavasti paljon helpompaa. Ei tarvitse miettiä mitä möläyttää suustaan. 




Minulla on jotenkin tosi varma tyttöolo. Jos sanonta "tyttövauva vie äitinsä kauneuden" pitää paikkaansa niin tulokas on 100% varmuudella tyttö. Naamani on todella huonossa kunnossa ja täynnä näppylöitä, sekä hiukseni hapsottavat mitensattuu. Joudun kulkemaan pipo päässä joka paikkaan, ellen jaksa ihan todenteolla panostaa hiuksiini ja yrittää saada ne näyttämään vähemmän linnunpesältä. Lisäksi mahani on levinnyt hassusti. En tiedä onko se normaalia tässä vaiheessa että maha leviää jo lantioluiden yli, olipahan kyseessä tyttö tai poika.. Jokainen joka raskauttani on jotenkin kommentoinut on sanonut että "tyttö tulee".. Osaatteko sanoa mahan muodosta mitään? :) 


Kiinalaisen syntymäkalenterin mukaankin tyttö on tulossa, olisi hauska kuulla teidän kokemuksianne siitä onko syntymäkalenteri pitänyt paikkaansa? Katsoin kalenterista oman syntymäni (tyttöä näytti,) sekä pikkuveljeni syntymän (poikaa näytti.) Eli niiltä osin on ainakin pitänyt paikkaansa.


Mutta onpahan pikkuinen kumpaa sukupuolta tahansa niin yhtä tervetullut hän on jokatapauksessa. <3


Syy aikaisemmin mainitsemiini pääkipuihin ei ehkä ollutkaan raskauden, vaan tänään todetun poskiontelotulehduksen. Menin aamulla sairaanhoitajalle kaksi viikkoa kestäneen flunssan ja noin jokatoinen ilta nousevan lämmön ja piene kuumeen takia. Tulehdusarvot olivat normaalit ja kaikki muukin näytti olevan kunnossa paitsi oikeanpuolen poskiontelo josta löytyi selvä tulehdus ultratessa. Nyt siis antibioottikuuri ja lepäilyä.






Olen hullaantunut tilaamaan kaikkea mahdollista Ebaysta. Posti on tuonut vauvallekkin jo pörröisen nallepuvun korvilla ja hännäntypykällä varustettuna, sekä ikiomat "converset" !!

Ulkomailta tilatessa kaikki on niin paljon halvempaa kuin Suomessa, että huomaamattaan onkin tilannut jo monella kympillä pieniä paketteja. Sit saa jännityksellä odottaa kotona, että milloin mitäkin putkahtaa postilaatikkoon kun ei enää muista mitä on tilannut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti